logo-klein
Instellingen

Welkom op de site van Schietsportvereniging "Tilburg"

Welkom bij een serieuze, leuke en gezellige schietsportvereniging

U wilt lid worden

U kunt u inschrijven als lid van onze vereniging door het aanmeldformulier op de site in te vullen. U ontvangt een e-mail waarin u uw aanmelding moet bevestigen.

Onze secretaris zal u daarna een welkomstmail sturen met informatie hoe nu verder, een inlogcode en een wachtwoord voor het besloten gedeelte van de website.

Daarna volgt een gesprek op onze locatie met de secretaris of een andere functionaris van de vereniging. U zult uitleg ontvangen over de gang van zaken binnen de vereniging.

U dient zich ervan bewust te zijn dat de wettelijke ballotage tijd zes maanden bedraagt. Dat wil dus zeggen dat u het eerste halfjaar als aspirant fungeert. U leert van een van onze ledenbegeleiders hoe met wapens om te gaan en hoe schieten nu daadwerkelijk in de parktijk wordt beoefend. Daarna kunt u worden toegelaten als lid en dient volgens de Wet Wapens en Munitie u één jaar regulier lid te zijn voordat u een verlof tot het voorhanden hebben van vuurwapens (wapenvergunning) aan kunt vragen.

Deze pagina dient nog met informatie aangevuld te worden.