logo-klein

Welkom op de site van Schietsportvereniging "Tilburg"

Welkom

Welkom bij een serieuze, leuke en gezellige schietsportvereniging

0
0
0
Zoeken

Van de secretaris

14 april 2024  -  Algemeen
  Beste sportschutters,   Tot en met 29 april is het mogelijk om in te tekenen voor de aanschaf van clubkleding met bijgevoegd logo. De inschrijflijst hangt op het prikbord in het verenigingsgebouw, naast de voordeur. Voor 25 euro bestel je een hoodie en een polo in dezelfde kleur. Elk setje gaat in één kleur, maar je kan meerdere setjes bestellen.   Met een vriendelijke groet,   ...

Van de secretaris

02 april 2024  -  Algemeen
  Beste sportschutters,   Als bijlage het laatste ontwerp voor het nieuwe logo. Tijdens de aanstaande ALV zal over een nieuwe logo gestemd gaan worden.   Met een vriendelijke groet,   Jan Melis, Secretaris SvTilburg.  

Van de secretaris

24 maart 2024  -  Algemeen
  Beste sportschutters,   Op maandag 01 april 2024, dat is de tweede paasdag dit jaar, is de vereniging gesloten voor het beoefenen van de schietsport. Dit is geen 1 april grap.     Met een vriendelijke groet,   Jan Melis, Secretaris SvTilburg.  

Van de secretaris

19 maart 2024  -  Algemeen
  Beste sportschutters,   Bijgevoegd vindt u als aanvulling op de agenda, heet van de naald, de jaarstukken met betrekking tot agendapunt 7: Verslag Kascommissie. Onder agendapunt 8 wordt het décharge van het gehele bestuur aan de orde gebracht, met tevens aandacht voor de beschikbaarheid van de funtie van secretaris. Met betrekking tot agendapunt 9 is bijgevoegd: De begroting 2024 ...

Van de secretaris

19 maart 2024  -  Algemeen
  Beste sportschutters,   Woensdag 03 april 2024 zal een Algemene Ledenvergadering worden gehouden. Bijgevoegd vindt u de agenda en de ingebrachte stukken. U bent hierbij uitgenodigd deze vergadering bij te wonen.     Met een vriendelijke groet,   Jan Melis, Secretaris SvTilburg.