website bouwen website ontwerp Start

Hiervoor beschikken wij over een 25m baan met klapschijf installatie

GKP

Groot Kaliber Pistool

Hier wordt geschoten met groot kaliber. Van 7.62mm tot en met 11.54mm (.32" tm 45")

Hieronder vallen:

- Groot kaliber meesterkaart

- Militair pistool

- Service pistool

KKG

Klein Kaliber Geweer

Hier wordt geschoten met .22lr

Wij hebben vereniging wapens ter beschikking om hier op onze banen te kunnen schieten van 50 meter met automatisch transporten.

GKG
Groot Kaliber Geweer
.

Hiervoor beschikken wij niet over de juiste baan.

We hebben wel echter de mogelijkheden, hiervoor gaan wij naar Dongen voor meer informatie vraag naar het bestuur voor de mogelijkheden hiertoe

Lucht
Luchtpistool & luchtgeweer

Iedere schutter begint bij onze vereniging op de luchtbaan. Dit is om aspirantleden beter te leren kennen en vooral wapenveiligheid aan te leren.

Dit duurt ongeveer 6- 8 weken afhankelijk van het aantal gemaakte schietbeurten.

Onze 10 meter banen blijft echter ter beschikking van onze leden. Kan er met de luchtwapens goed geschoten worden, is ook het schieten met vuurwapens geen probleem.

Diciplines